Dierenarts @ Home
Welkom op de website van Dierenarts@Home: Wij geven thuis voor uw huisdier!
Daarnaast verwelkomen wij u graag in onze praktijk aan de Breukelsestraat 9 te Boxtel. Ingericht met dezelfde, warme huiselijke sfeer als u van ons aan huis gewend bent!


Nieuws en Acties

Mondkapjes met een snuit! Voor ons is het dragen van een mondkapje heel gewoon, bijvoorbeeld bij een operatie. Dat gaat om echte chirurgische bescherming; we staan voor gezondheid en plezier van en voor onze huisdieren. Om dat plezier een beetje extra te brengen hebben we deze (niet medische) mondkapjes laten maken voor buiten de operatie kamer:
  > Herbruikbaar
  > Hypoallergeen
  > Wasmachinebestendig tot 60°C
Mocht u het prettig vinden kunnen wij ze op doen tijdens uw bezoek, kunt u zelf een mondkapje aan ons vragen en aanschaffen (€3.95) om zelf te dragen bijvoorbeeld voor bescherming van mijn collega's.Onze vorige vlog(s) vindt u hier.

In deze tweede vlog:
 • Nog steeds (ook) thuiswerken, maar ook weer langzaam meer op de praktijk met mijn collega's
 • Thuis is wel goed aan de administratie te zitten!
 • De geitenwei neemt de maatschappelijke verantwoordelijkheid en de geiten zijn weer gevaccineerd voor Q-koorts
 • We hebben een nieuw gewichtsbegeleidingsprogramma voor dieren met overgewicht: corona kilo's!
 • We hebben een nieuw spatscherm bij de balie
 • Sandra komt ons versterken in de zomerperiode als assistente; zo merkt u zo min mogelijk van vakanties van onze collega's
 • Er komt een nieuw (extra) bloedapparaat waardoor we efficienter kunnen werken en meer informatie sneller in-house kunnen krijgen; voordelig, goed en snel
 • We hebben meer en meer video's zodat u rustig thuis informatie tot u kunt nemen na een druk bezoek aan de dierenarts

Corona - In verband met corona hebben wij ons hygiene calamiteiten plan in werking gesteld. U bent nog steeds van harte welkom en wij maken ons hard voor de zorg voor uw huisdier. Ook hebben wij een informatie video gemaakt over corona en uw huisdier. Deze informatie vindt u hier of via het menu van de website.

Graag vragen wij u om de instructies die wij u geven op te volgen. Eventueel kunt u vooraf telefonisch contact met ons opnemen. Mogelijk wordt zorg anders ingericht dan u van ons gewend bent (zoals bijvoorbeeld vooraf een telefonisch vraaggesprek in plaats van tijdens uw bezoek), geven wij geen handen en verzoeken we u vriendelijk met pin af te rekenen. Het kan ook zijn dat u even moet wachten (buiten). Graag vragen we u begrip en hopen we samen zo goed en prettig mogelijk te kunnen blijven functioneren.

Tevens zijn wij hard op zoek naar mogelijkheden om onze kennis en kunde te kunnen gebruiken om mensen te helpen.

Deze videos spelen in hogere kwaliteit, klik om te wisselen naar lagere kwaliteit
Dit is om uw mobiele data te besparen

Corona update 06-04-2020 : Corona en mijnhuisdier

Op e-mail zit soms een doorloop tijd van enkele dagen, hebt u daarom een dringendere vraag? Dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen.

Het kan zijn bij gebruik van het onderstaand contact formulier dat berichten niet goed worden doorgegeven. Krijgt u geen verzend bevestiging, kopie van uw e-mail of twijfelt u? Neem dan alstublieft contact op via de bovenstaande informatie. Zo wordt teleurstelling voorkomen en kunnen we u en uw huisdier het beste van dienst zijn!

TBV wet en regelgeving moeten wij u vragen in te stemmen
met onze algemene en privacy voorwaarden. Vink voor akkoord:
Wilt u een kopie van uw bericht per e-mail?

*: Deze gegevens zijn verplicht om een bericht via ons contact formulier te verzenden. Zonder deze gegevens kunnen wij geen contact met u opnemen.