Dierenarts @ Home - Giardia & uw huisdier
Medicatie voor uw huisdier


Om uw huisdier zo goed en persoonlijk mogelijk te helpen hebben wij deze informatie video(s) voor u gemaakt. Vaak krijgt u tijdens een bezoek met de dierenarts veel informatie. Om het een en ander rustig na te kijken kunt u dan ook hier terecht.

Het gaat hier om video's van eventuele aandoeningen en medicijnen voor uw huisdier. Mogelijk hebt u meer informatie gekregen over aandoeningen of medicatie dan film materiaal van beschikbaar is. Hebt u na deze film(s) nog vragen of wilt u een afspraak inplannen? Kijk dan onder de video hoe u ons kunt bereiken. Medicatie voor uw huisdier is persoonlijk en specifiek. Volg altijd de instructies van de dierenarts en assistente die de medicatie heeft voorgeschreven. Bij twijfel kunt u altijd navraag doen.

Deze video's bieden wij aan via Youtube. U kunt eventueel de kwaliteit (voor bandbreedte) aanpassen via de speler (het tandwiel rechts onder).


Bijsluiters
    Clavubactin
      Helaas is van Clavubactin nog geen bijsluiter beschikbaar. Geef dit alstublieft aan bij de dierenarts. U kunt de bijsluiter mogelijk online vinden.
Afspraken
Maak direct een afspraak met uw Dierenarts@Home. Wij zijn hiervoor (via 0411 - 555 000 telefonisch bereikbaar op:
  • Maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en sluitingstijd
  • Zaterdag van 10.00 - 16.00
Wij werken alleen op afspraak voor uw huisdier, zodat we u en uw huisdier zo goed mogelijk kunnen helpen. Voor het maken van afspraken van bijvoorbeeld operaties kunt u bellen (of e-mailen). Soms is het erg druk in de praktijk waardoor wij u niet direct te woord kunnen staan. Spreek in dat geval alstublieft onze voicemail in, probeer het later nog een keer in of stuurt u ons een e-mail.

U kunt ook bij ons online een afspraak maken voor entingen, nagelsknippen, controles of consult! De afspraak komt dan direct bij ons in de agenda. Zo hoeft u nooit te wachten! Door gebruik te maken van ons online afspraak systeem geeft u ons toestemming uw (persoons)gegevens te gebruiken.

LET OP! U kunt kiezen voor consult op de praktijk en HUISVISITE afspraken via ons online systeem. Zo voorkomt u teleurstelling als u onbedoelt de verkeerde afspraak in plant (huisvisite waar dat niet kan; praktijkvisite waar u huisvisite bedoelde of bijvoorbeeld huisviste waar u op de praktijk wilde komen). U vindt deze opties onder het "Selecteer type afspraak" drop-down menu in de eerste stap. Daar staan de opties zonder en MET huisvisite. Zo wordt meteen de beschikbare tijd weergegeven wanneer onze arts(en) beschikbaar zijn. Geeft u ook alstublieft de juiste hoeveelheid dieren aan; zo maken we voldoende tijd voor u vrij in de agenda om genoeg aandacht te kunnen geven aan al uw huisdieren.Afspraken kunnen worden gemaakt op de volgende tijden:

KliniekHuisvisite
Maandag 9.30 - 17.30 -
Dinsdag 8.30 - 17.30 10.30 - 13.00
Woensdag 8.30 - 17.30 -
Donderdag 16.30 - 17.30
18.00 - 19.30
12.00 - 15.30
Vrijdag 14.30 - 17.30
18.00 - 19.30
-
Zaterdag 9.30 - 11.30 13.00 - 14.30
Zondag gesloten

Bijzonder in de regio is onze service aan huis. Gemakkelijk en fijn, voor u en uw huisdier!
A.:Breukelsestraat 9
5281HA Boxtel
T.:0411 - 555 000
E.:vragen@dierenartsathome.nl

Op e-mail zit soms een doorloop tijd van enkele dagen, hebt u daarom een dringendere vraag? Dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen.

Het kan zijn bij gebruik van het onderstaand contact formulier dat berichten niet goed worden doorgegeven. Krijgt u geen verzend bevestiging, kopie van uw e-mail of twijfelt u? Neem dan alstublieft contact op via de bovenstaande informatie. Zo wordt teleurstelling voorkomen en kunnen we u en uw huisdier het beste van dienst zijn!

TBV wet en regelgeving moeten wij u vragen in te stemmen
met onze algemene en privacy voorwaarden. Vink voor akkoord:
Wilt u een kopie van uw bericht per e-mail?

*: Deze gegevens zijn verplicht om een bericht via ons contact formulier te verzenden. Zonder deze gegevens kunnen wij geen contact met u opnemen.