Dierenarts @ Home - Diensten en Tarieven
Diensten & Duidelijkheid
Voor een juiste diagnose en behandeling hoeft u niet verder te zoeken. We bieden uitgebreide diagnose en behandelingstechnieken 'gewoon' in Boxtel. Dierenarts@Home brengt de dierenarts daarnaast bij u aan huis. Niet alleen de dierenarts, maar ook veel van onze onderzoeksmiddelen en een apotheek. Zo kan ook uw huisdier thuis, gewoon 'naar' uw dierenarts toe!

Met rontgen maken we een foto van de binnenkant van een dier. Het wordt gebruikt bijvoorbeeld bij botbreuken, kortademigheid & hartproblemen. Omdat het een platte foto is, maken we altijd 2 foto's om zowel van de zijkant als boven te kijken. Zo kunnen we toch in '3D' de binnenkant zien.

Met echografie ('echo') maken we een bewegend filmpje van de binnenkant van een dier. We gebruiken dit bijvoorbeeld om te kijken of uw huisdier zwanger is, om een beeld te krijgen van de buikorganen of bij hartproblemen.

Door onze mobiele apparatuur is dit zelfs bij u aan huis mogelijk!
+
Zowel in de kliniek als
bij u thuis mogelijk
Genezen is goed, maar voorkomen is beter! Het zorgen voor de juiste bescherming, voeding en tijdig opsporen van problemen die gaan komen is daarom erg belangrijk. Juist daarom bij ons: hoogwaardige lekkere producten, vaccins, inbegrepen controles & titerbepalingen! Zo krijgt u bij elke vaccinatie een ontworming gratis zodat uw huisdier er weer helemaal tegenaan kan.

Veel van deze zorg is thuis mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!
+
Zowel in de kliniek als
bij u thuis mogelijk
Een goede gezondheid begint bij goed eten. Daarom is tandheelkunde (inclusief gebits-rontgefoto's) bij ons mogelijk. Met speciale reinigingsinstrumenten, kennis en zorg is een kiespijn zo gevonden & verholpen! Vaak met een verdoving en de daarbij passende voorzorgsmaatregelen zodat het goed en veilig gebeuren kan.
Alleen mogelijk op de kliniek
Operaties zijn soms nodig bij gezonde dieren, denk bijvoorbeeld aan steriliseren of castreren. Maar ook bij het verwijderen van bultjes bijvoorbeeld is een operatie nodig. We laten u graag via deze video onze praktijk en onze zorg voor uw huisdier zien:


We hebben geinvesteerd in een nieuwe operatieruimte met moderne verdovingen (door gas-verdoving en bewaking) waardoor dit extra veilig wordt gemaakt voor uw huisdier! Zo bepalen we continu de hart actie en ademhaling om meteen in te kunnen grijpen mocht er iets afwijken. Ook voor kijkoperaties (laparoscopie) kunt u bij ons terecht.

U krijgt bij ons ook altijd een volledig pakket: inclusief controle vooraf EN achteraf, pijnstilling (en romper/kap tegen meerprijs) altijd waar nodig en een basis bloedonderzoek van lever en nieren, uit te breiden waar nodig en verstandig. Complete zorg is waar wij voor staan!
Alleen mogelijk op de kliniek
Wij bieden volledige kijkoperaties aan, denk hierbij aan een sterilisatie doormiddel van een camera in plaats van via de klassieke 'open buik'. Zo hoeft u nergens anders heen en kan uw dier @Home goed geholpen worden. Denk eventueel ook aan video otoscopie (in de oren kijken) bij oorontstekingen of keel en neusinspectie (rhinoscopie) bij een grasaar. Natuurlijk gecombineerd met onze monitoring van ademhaling en hart tijdens de narcose.

In geval van kijkoperaties van sterilisatie is de wond kleiner en het herstel vaak sneller. U krijgt bij ons ook altijd een volledig pakket: inclusief controle vooraf EN achteraf, pijnstilling (en romper/kap tegen meerprijs) altijd waar nodig en een basis bloedonderzoek van lever en nieren, uit te breiden waar nodig en verstandig. Complete zorg is waar wij voor staan!
Alleen mogelijk op de kliniek
Een veel gemiste diagnose is een te hoge bloeddruk. Speciaal daarom hebben wij een nauwkeurige automatische bloeddrukmeter, voor tijdens operaties en tussendoor. Dieren met een te hoge bloeddruk zijn bijvoorbeeld minder gezellig (door hoofdpijn) of worden blind. Het geeft vaak aanleiding om verder te zoeken naar onderliggende problemen met bijvoorbeeld de nieren.

Door onze mobiele apparatuur is dit zelfs bij u aan huis mogelijk! Dat geeft zelfs een veel betrouwbaarder resultaat dan op de kliniek.
+
Zowel in de kliniek als
bij u thuis mogelijk
Om u zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn hebben wij geinvesteerd in uitgebreide onderzoeksmaterialen. Daarbij hoort ook een eigen laboratorium, waarmee we zelf zeer uitgebreid microsopie, bloed-, feces- & urineonderzoek kunnen doen. Bij bijvoorbeeld lever, nier, schildklier, blaas en nog veel andere problemen biedt dit uitkomst voor een snelle diagnose binnen onze eigen kliniek!

Door onze mobiele apparatuur is dit gedeeltelijk zelfs bij u aan huis mogelijk!

We hebben een boeiende informatie film gemaakt over bloedonderzoek en we vertellen u zo graag meer over al onze mogelijkheden:

+
Zowel in de kliniek als
bij u thuis mogelijk
Dierenarts@Home is opgericht met uw huisdier op de eerste plaats. Voor veel dieren is een huisbezoek daarom een ideale manier om met minder stress toch de dierenarts 'te bezoeken'. Ook voor u als baasje geeft dit gemak; minder reizen met uw huisdier en u kunt thuis bezig blijven tot de dierenarts komt. Qua kosten weet u u ook altijd waar u aan toe bent zoals u van ons gewend bent met vaste, scherpe aan-huis tarieven. Ziet u daarvoor o.a. onze prijslijst hieronder.

Heel veel zorg is ook thuis mogelijk, zoals u ziet op de website. Zo nemen we ook altijd alle medicatie mee zodat u daarvoor niet nog een keer op pad hoeft! Voor specifieke vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Bij huisbezoeken kunt u pinnen.
Veel zorg is
bij u thuis mogelijk

Bij Dierenarts@Home weet u altijd waar u aan toe bent. Hieronder staan daarom onze prijzen1, inclusief btw, vaccinatie en consult2. Daarnaast krijgt u bij elke vaccinatie (grote & kleine cocktail, jaarlijkste vaccinatie kat, puppy en kitten entingen) gratis 1 maal ontworming! Een echte checkup dus en er weer helemaal klaar voor! De prijzen hieronder per enting zijn dan ook 'all-in' (consult, vaccin, ontworming, btw). Hebt u recent ontwormd? Geen probleem, dan krijgt u de ontworming gewoon mee (naar huis).

Op al onze diensten, handelingen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier om deze te downloaden.

Ook op zaterdag zijn we meestal aanwezig. Zo beperken we zo veel mogelijk het gebruik van een spoeddienst. We plannen die dag extra rustig enkele afspraken om zo ruimte te houden voor 'spoed' afspraken tegen een gereduceerd tarief (slechts 75 euro meerprijs) bij de eigen kliniek, woonplaats en dierenarts. Daarom zijn we genoodzaakt een kleine meerprijs te hanteren op de zaterdag zelf (15).

Medicatie leveren we bij uitzondering tegen vergoeding ook thuis. Vaak richten we dit in op een dinsdag in de twee weken, waarbij een assistente zelf met onze huisvisite auto de bezorging verzorgt.

Deze lijsten omvat alleen de meest veel voorkomende diensten en producten. Staat een dienst die u zoekt hier niet tussen, maar wilt u wel graag vooraf de prijs weten? Neem dan contact met ons op via e-mail (vragen@dierenartsathome.nl) of per telefoon (0411 - 555 000). Let daarnaast ook vooral op alle extra's zoals inbegrepen ontworming, gasverdoving, etc..

Deze prijzen gelden altijd tijdens onze openingstijden, dus ook in de avond of in het weekend. Bij meerdere dieren betaalt u slechts 1 keer het thuisbezoek-basistarief (cq voorrijdtarief). Bijvoorbeeld: Voor een enting aan huis in Boxtel van 1 kat en een hond (grote cocktail en kennelhoest), waarbij de nagels worden geknipt van 1 dier zijn de verwachtte kosten als volgt te berekenen:
€ 16,75 + € 75,75 + € 48,50 + € 10,95 = € 151,95

5


Prijs
Als extra handeling
(tijdens consult
of vaccinatie)
Meerprijs thuis
(naast het
basistarief)
Algemeen Thuisbezoek gem. Boxtel ('basistarief') + € 21,37
Thuisbezoek buiten gem. Boxtel ('basistarief') + € 36,57
+Assistente tijdens huisvisite (binnen Boxtel) (~20 minuten, per dier) € 30,90
Consult (~20 minuten, per dier) € 40,32
Zaterdag consult (tijdens kliniektijden) + 15,45
Dag-spoed consult (tijdens kliniektijden) € 77,25
Nagels knippen € 10,95 + € 20,09
iextra kosten vervallen indien tijdens consult of vaccinatie
(Jaarlijkse) controle (10 minuten) € 34,97
Chippen inclusief registratie (!LET OP UW UBN nummer!) € 29,50 + € 18,-
iextra kosten vervallen indien tijdens consult of vaccinatie
Vaccins Hond Grote cocktail (incl. ontworming) € 60,51
(getoond tarief is inclusief volledig consult en ontworming) Grote cocktail + kennelhoest € 84,98
Kennelhoest (neusdruppel) € 60,01 € 25,29
Kennelhoest (para-influenza en bordetella) (injectie) € 62,70 € 27,45
Kleine cocktail (incl. ontworming) € 54,08
Kleine cocktail + kennelhoest (druppel) € 76,16
Rabiës € 50,95 € 18,84
Titerbepaling hond (ICH, CPV, CDV; rapidSTATUS) € 72,62
Nestje puppies op aanvraag
Puppy 9 weken (inclusief kennelhoest) € 60,00
Puppy 12 weken € 57,32
Extra puppy enting 16 weken € 47,90
Puppy Vaccinatie Pakket
9 & 12 weken incl. kennelhoest
€ 117,33 1x thuis tarief
iIndien u dit pakket thuis plant rekent u maar 1x thuistarief basis af i.p.v. voor beide bezoeken.
Puppy Vaccinatie Pakket Extra
9 & 12 & 16 weken incl. kennelhoest
€ 163,34 2,5x thuis tarief
iIndien u dit pakket thuis plant rekent u maar 2,5 x thuistarief basis af i.p.v. voor drie bezoeken.
Vaccins Kat Volwassen kat (incl. ontworming) € 53,28
(getoond tarief is inclusief consult en ontworming) Rabiës € 63,24 € 28,75
Nestje kittens op aanvraag
Kitten 8-9 weken (incl. ontworming) € 52,20
Kitten 12-14 weken (incl. ontworming) € 52,20
Kitten Vaccinatie Pakket
8 en 12 weken
€ 103,88 1x thuis tarief
iIndien u dit pakket thuis plant rekent u maar 1x thuistarief basis af i.p.v. voor beide bezoeken.
Vaccin Konijn Myxomatose &
viraal hemorragisch syndroom (1 en 2!)
€ 56,24 op aanvraag
Euthanasie Grote hond (>20kg) € 164,13
Kleine hond (<20kg) € 142,66
Thuis inslapen Kat € 132,92
Konijn € 107,64
Bij al onze operaties is een basis bloedonderzoek (naar lever en nier) inbegrepen. U (en uw huisdier komen op intake consult voor de operatie waarbij alles met u wordt besproken en uw huisdier nagekeken. Er wordt bloed afgenomen en aan de hand van dit onderzoek wordt o.a. de veiligste narcose bepaald. Bij afwijkingen zullen we dit met u bespreken. Op deze manier voegen we veiligheid en zekerheid toe. Tijdens een intake rekent u het gedane bloedonderzoek af. Wanneer de operatie is uitgevoerd betaalt u enkel het restant (het inbegrepen bloedonderzoek à € 75 wordt in mindering gebracht op de prijs van de operatie). Dit bloedonderzoek is uit te breiden en ook deze opties en onze adviezen wordt met u besproken bij de intake. Ook de nacontrole en pijnstilling (ook voor thuis) zijn inbegrepen. Zie voor meer informatie ook onze operatie video met o.a. infuus plaatsen en operatie kamer + bewaking voor ons hoge niveau van zorg voor dier en baas.

Ook voor kijkoperaties (laparoscopie) kunt u bij ons terecht. Ons advies is om vanaf een gewicht van 25 kg of meer dit serieus te overwegen. Dieren zwaarder dan 30kg steriliseren wij bij grote voorkeur laparoscopisch, en is dan ook hieronder enkel als laparoscopische operatie aangegeven. Aan een kijkoperatie is een meerprijs verbonden die bij elk gewicht hetzelfde is. Ook dan is dus onze uitgebreide zorg (voor- en nacontrole, bloedonderzoek, pijnstilling) inbegrepen!Prijs
Extra informatie
Algemeen Intake OK € 0,- (twv €34,50)
iBij voorkeur zien wij u en uw huisdier voor de operatie datum. Besluit u tijdens de intake geen doorgang te willen geven aan bloedonderzoek noch operatie zullen wij de kosten van een consult in rekening brengen. Het bloedonderzoek is uit te breiden met een toekomst gericht profiel, uitgebreid profiel of bijvoorbeeld specifieke testen voor het hart. Wanneer de operatie is uitgevoerd wordt dit basis onderzoek weer in mindering gebracht op uw factuur.
(basis)Bloedonderzoek bij operatie € 0,- (twv €80)
iBij elke operatie is het basis bloedonderzoek van lever en nier voor uw huisdier kosteloos inbegrepen! Wanneer de operatie is uitgevoerd wordt dit basis onderzoek weer in mindering gebracht op uw factuur.
Operaties Hond Castratie reu (<10kg) € 150,64
(incl.: controle voor- & achteraf, Castratie reu (10-25kg) € 174,91
pijnstilling, gasnarcose + bewaking3
en basis bloedonderzoek (lever/nier)
Castratie reu (25-30kg) € 199,13
Castratie reu (30-40kg) € 220,60
Castratie reu (40-50kg) € 274,21
Laparoscopische sterilisatie (elk gewicht) +€ 136,17
Sterilisatie teef (<10kg) € 307,78
Sterilisatie teef (10-25kg) € 333,62
Sterilisatie teef (10-25kg) (laparoscopisch) € 469,77
Sterilisatie teef (25-30kg) € 360,52
Sterilisatie teef (25-30kg) (laparoscopisch) € 496,69
Sterilisatie teef (30-40kg) (laparoscopisch) € 548,35
Sterilisatie teef (40-50kg) (laparoscopisch) € 572,63
Operaties Kat Sterilisatie Poes(<6kg) € 146,33
(incl.: controle voor- & achteraf, pijnstilling, gasnarcose + bewaking3
en basis bloedonderzoek (lever/nier)
Castratie Kater (<6kg) € 86,06
Operaties Konijn Sterilisatie Voedster(<2kg) € 154,45
(incl.: controle voor- & achteraf,
pijnstilling, gasnarcose + bewaking3
, dwangvoeding en basis bloedonderzoek (lever/nier)
Castratie Rammelaar (<2kg) € 96,87
Meerprijs (/kg) € 11,35
Tandheelkunde Overzicht rontgefoto's € 101,46
Specifieke rontgefoto € 50,99
(reiniging en spoeling incl pijnstilling4 Gebitsbehandeling (reiniging) kat (en kleine hond) (<7kg) € 145,31
en incl intake + basis bloedonderzoek (lever/nier) Gebitsbehandeling (reiniging) hond (7-15kg) € 177,60
Gebitsbehandeling (reiniging) hond (15-25kg) € 196.92
Gebitsbehandeling (reiniging) hond (25-35kg) € 220.65
Gebitsbehandeling (reiniging) hond (35-40kg) € 220.65Prijs
Als extra handeling
(tijdens consult
of vaccinatie)
Meerprijs thuis
(naast het
basistarief)
Diagnostiek Rontgen foto pakket (2 foto's) € 119.43
Extra rontgefoto + € 63.60
Urine onderzoek (microscopie en basischemie) € 23,18
Bloeddrukbepaling € 29,36 € 21.58 + € 19,50
Dracht echografie vanaf ~28-32 dagen na dekking € 49,96 + € 25,75
Echo abdomen (buik) € 102,49 + € 36,82
Bloedonderzoek(inclusief afname!) vanaf ~ € 77,5 (lever en nierwaarden)

1. Prijslijst conform tarieven oktober 2020, mogelijk zijn deze niet volledig of accuraat wanneer u uw afspraak met Dierenarts@Home heeft. Wij doen ons best u altijd van gepaste informatie te voorzien en bespreken vooraf kosten van behandeling. Soms kan toch onduidelijkheid ontstaan. Vraag daarom altijd (vooraf) naar een specificatie indien u dat wenst. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend.
2. Indien van toepassing. Afhankelijk van inschatting van de dierenarts kan de prijs afwijken.
3. Dit betreft een basistarief voor operaties inclusief controle voor, na en tijdens de operatie alsmede pijnstilling en inclusief basis bloedonderzoek (lever en nier twv € 75,-) en exclusief een kap/romper (indien noodzakelijk). Van deze prijzen kan worden afgeweken, bijvoorbeeld door complicaties of andere zaken die nodig blijken. Indien dit vooraf bekend is wordt dit eerst met u overlegd indien mogelijk en besproken hoe de risico's kunnen worden beperkt. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de aangepaste narcose voor hartpatienten / senioren zoals vermeld. Indien alsnog wordt afgezien van de operatie kunnen kosten in rekening worden gebracht voor de geleverde onderzoeken/handelingen. Voor een operatie kunt u gevraagd worden een dienstverleningsovereenkomst te tekenen dat u akkoord bent met de risico's en (mogelijke) kosten.
4. Tarief voor gebitsreiniging 'simpel' staat weergegeven. Bij gebitten moet u rekening houden met in ieder geval de reinigingskosten, dit gebeurt onder algehele verdoving. Aangeraden wordt (vaak) om ook rontgeopnames van het gebit te nemen. Zeker bij katten is dit van enorme toegevoegde waarde. Ook daarvan staan de kosten weergegeven. Indien tanden moeten worden verwijderd worden ook daar kosten voor in rekening gebracht.
5. Tarief voor titerbepalingen is alleen geldig bij speciale titerdagen. Op die dagen worden meerdere dieren tegelijk getiterd, om de kosten zo laag mogelijk te maken voor u als klant. Wilt u een titer buiten deze dagen, dan is hiervoor een aangepast, hoger tarief van toepassing.

Annuleren &
niet huis
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te geschieden per telefoon.

Bent u of uw huisdier niet aanwezig en is de afspraak niet geannuleerd? Neemt u dan tijdig contact met ons op. Er kan dan kosteloos een nieuwe afspraak worden gemaakt. Indien niet tijdig contact wordt opgenomen worden de kosten voor het bezoek in rekening gebracht, exclusief medicatie.

Anderzijds kan het voorkomen dat, ondanks zorgvuldige planning, onze dierenarts zelf verlaat is. Bijvoorbeeld omdat een andere patiënt erg uitloopt of er een spoedgeval tussendoor komt. Is de uitloop meer dan een kwartier? Dan wordt er telefonisch of per sms met u contact opgenomen bij thuisbezoeken. Ook u en uw huisdier krijgt vervolgens onze onverdeelde aandacht!

Overig
Dierenarts@Home werkt uitsluitend op afspraak. U kunt daarvoor o.a. bellen met 0411 - 555 000. Wij werken niet op rekening. Betalingen geschieden bij voorkeur per pin (ook huisbezoeken). Staat u onder bewindvoering? Graag ontvangen we dan de gegevens van uw bewindvoerder, zodat we voor een afpraak met hem of haar contact op kunnen nemen.
Vragen of een afspraak maken? Neem contact met ons op!
A.:Breukelsestraat 9
5281HA Boxtel
T.:0411 - 555 000
E.:vragen@dierenartsathome.nl