Dierenarts @ Home - Nieuwe patint
Dierenarts@Home
Mijn Dierenarts!
Leuk dat u op onze website bent! Graag vertellen wij u meer over ons en onze werkwijze. Kijkt u ook op "Ook bij U!" voor ons werkgebied of "Het Team" voor onze dierenartsen en assistenten. Ook staan we u graag telefonisch (via 0411 - 555 000) of per e-mail (vragen@dierenartsathome.nl) te woord. Natuurlijk kunt u ons ook "Liken" en volgen op Facebook voor informatie en foto's! Onder "Uw Kliniek" vindt u meer informatie over onze kliniek en onder "Diensten en Tarieven" vertellen we u graag over alles dat we u en uw huisdier te bieden hebben.

Wilt u direct naar het aanmeldformulier? Klik dan hier.


Kundig en Modern
Bij Dierenarts@Home werken uitsluitend gediplomeerde, geregistreerde, kundige dierenartsen. Door onze liefde voor dieren en ons plezier in het werken met mensen, willen we het plezier van (het hebben van) huisdieren vergroten.

Dit doen wij met passie op onze kliniek aan de Breukelsestraat 9 te Boxtel.

Diergeneeskundige zorg voor u en uw huisdier is al stressvol genoeg en moet ook in uw planning passen. Vaak is dat lastig door werk, opvang voor de kinderen of de spanning van uw huisdier! Daarom zijn wij ook 's avonds of in het weekend, in de kliniek maar ook bij u thuis. Dat scheelt vrij vragen, het regelen van een oppas en een rit naar de praktijk. Zo bieden wij gepaste zorg op het juiste moment. Boven alles staat dat zo de dieren (in hun eigen, vertrouwde omgeving) het beste kunnen worden geholpen! Een moderne aanpak van de dierenarts.

Medicatie,
Apparatuur & Behandeling
Niet alleen de dierenarts komt bij u thuis, maar ook de apotheek met medicijnen en onderzoeksmiddelen zoals oog- en oorkijkers. Ook complexere apparatuur als een ECG (hartfilmpje) en infuus is op de praktijk, maar zelfs in de auto aanwezig.

Minder stress, goed meegedacht!
De witte jas laten wij thuis! Onze insteek is het verminderen van stress voor uw dier(en) en de klassieke witte jas is het schrikbeeld van veel honden en katten. Juist daarom werken wij aan huis en op afspraak. Doordat u niet hoeft te wachten is dat ook positief voor uw huisdier. Zo kan ook lekker thuis in de mand of bij u op schoot wordt onderzocht en behandeld. Ook kunnen wij zo beter vooraf inschatten welke spullen we mee moeten nemen voor uw afspraak. Zo wordt er altijd met u en uw huisdier meegedacht!

Eerlijk,
Helder,
Duidelijk
Naast dit alles staan wij voor helderheid, eerlijkheid en duidelijkheid. Zo hebben wij van veelvoorkomende diensten onze tarieven op de website staan, geldig tijdens onze openingstijden zonder meerprijs. Dat is dus ook 's avonds en in het weekend. Ook kunt u ons mailen voor een prijsopgaaf en wordt bij behandeling alles rustig en duidelijk met u doorgesproken.


Maatschappelijk ondernemen
In de kern vinden we het belangrijk om te geven. Wij zijn erkend SBB leerbedrijf. Het kan dus zijn dat u bij ons stagaires tegen komt die u onder begeleiding van dienst zijn. Zo wordt door ons aan de toekomst gewerkt!


Voordelig
kennismaken!
Wat zoekt u in een dierenarts? Een nieuwe dierenarts is altijd wennen. Daarom kunt u voordelig met ons kennismaken.

Graag ontmoeten we u en uw huisdier! Op uw eerste consult of vaccinatie* krijgt u 10% kennismakingskorting wanneer u deze voucher volledig invult en overhandigd of het aanmeld-formulier onder / rechts op deze pagina invult.

Hebt u ondanks het lezen van onze website nog vragen over onze diensten? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Maak direct een afspraak met Dierenarts@Home. Wij zijn hiervoor (via 0411 - 555 000) telefonisch bereikbaar vanaf 09.00 (ma t/m vr) of 10.00 (zaterdag) tot sluitingstijd.

Soms is het erg druk in de praktijk waardoor wij u niet direct te woord kunnen staan. Spreekt u in dat geval onze voicemail in, probeert u het later nog een keer of stuurt u een e-mail.

Afspraken kunnen worden gemaakt op de volgende tijden:

KliniekHuisvisite
Maandag 8.30 - 19.30 -
Dinsdag 8.30 - 17.30 12.30 - 13.30
Woensdag 8.30 - 17.30 -
Donderdag 8.30 - 17.3012.30 - 13.30
Vrijdag 8.30 - 19.30 -
Zaterdag 11.00 - 12.00 op afspraak
Zondag gesloten


A.:Breukelsestraat 9
5281HA Boxtel
T.:0411 - 555 000
E.:vragen@dierenartsathome.nl


* Uitgezonderd van de kennismakingskorting zijn puppy/kitten pakketten. Maakt u een afspraak voor de 9 weken puppy enting, wordt de korting toegepast tijdens de 12 weken enting. Kortingsacties zijn niet stapelbaar (op andere acties) of te gebruiken voor meerdere dieren.