Dierenarts @ Home - Uw dierenarts & uw huisdier
Over @Home
De drive van Dierenarts@Home is de dierenarts toegankelijker te maken voor iedereen. Door flexibel te zijn kan de zorg voor uw huisdier beter ingepast worden in uw agenda en aansluiten bij uw verwachtingen. Kwaliteitszorg waar je van op aan kunt! Zo willen wij het plezier van (het hebben van) een huisdieren vergroten en zorgen dat elk dier de zorg krijgt die hij of zij verdient. Lees meer over onze werkwijze en visie onder "Aanmelden / Over ons"!

Onze missie: het leveren (en continu vergroten) van toegevoegde waarde voor u en uw huisdier door te werken met passie, zorgvuldigheid en moderne diergeneeskunde. Samen met u zijn wij een klein en hecht team dat de gezondheid van uw dier bewaakt!

Wie?
Bij Dierenarts@Home wordt u meestal geholpen door dierenarts Simon van de Berg:

Geboren in Berlicum, getogen in Boxtel, gestudeerd in Sint-Michielsgestel en Utrecht! Vanaf jongs af aan was duidelijk dat ik veel van dieren houd. De keus voor dierenarts was ook snel gemaakt. Het werken met mens en dier is inspirerend, helemaal als dat bij mensen thuis kan! Overigens is dat houden van dieren ook niet minder geworden. Ik ben inmiddels namelijk de trotse (mede)eigenaar van 3 lieve poezen, 2 honden en verschillende reptielen. Graag ontmoet ik u en uw huisdier binnenkort persoonlijk!

Aukje Gezelle is een ander vast (dierenarts) gezicht bij @Home:

Mijn naam is Aukje Gezelle Meerburg, ik ben geboren en getogen in Eindhoven en vanaf 2020 versterk ik het team. In 2014 ben ik afgestudeerd als dierenarts en daarna heb een aantal jaar ervaring op gedaan. In mijn vrije tijd houd ik me voornamelijk bezig met de paardensport en natuurlijk wandelen met mijn hond. Tot ziens in onze praktijk!

Michelle is dierenarts bij @Home:

Aangenaam, ik ben Michelle. Sinds 2021 ben ik met veel plezier onderdeel van het dierenarts@home team. Ik ben een brabander in hart en nieren: mijn moeder komt uit Boxtel en zelf ben ik opgegroeit in Uden. Na heel wat steden en landen te hebben ontdekt, kon ik het mooie Brabant dan ook niet missen en ben ik gesetteld in Eindhoven. Nadat ik aan de HAS in Den Bosch de opleiding toegepaste biologie heb afgerond, besloot ik mijn kinderdroom waar te maken: dierenarts worden. Ik ben afgestudeert in Gent, met als richting huisdieren. Maar ik heb een liefde voor alles wat leeft en beweegt: van koeien tot cavia's, ik vind ze allemaal leuk. Buiten mijn werk ben ik veel bezig met (Ijslandse) paarden, scouting en sporten. Tot snel op de praktijk, of bij u thuis!

Onze (hoofd)assistente(n):

Hallo, ik ben Tosca Voets en ik woon in Boxtel samen met mijn katten Pip en Bob. Ik ben paravetarinair sinds 2012 en inmiddels heb ik op een aantal praktijken de nodige ervaring op mogen doen. Met veel plezier begroet ik u al weer geruime tijd bij "Dierenarts@Home", een open, moderne kliniek in hartje Boxtel waarbij het welzijn van uw huisdier centraal staat. Ik ben er trots op om deel uit te maken van het team, en ik vind het fantastisch om te mogen werken met dieren. Voor mij is er niets mooiers dan dieren (en hun baasjes) te kunnen helpen wanneer dat nodig is.
Ik sta graag in goed contact met onze cliënten, ik hoop u dan ook binnenkort een warm welkom te mogen heten in de kliniek, of uiteraard bij u thuis. Tot dan!
Hallo, ik ben Dorien van de Huygevoort. Ik woon in Hoogeloon en ben in 2020 afgestudeerd als paraveterinair. Vanaf 2021 heb ik me bij het team van Dierenarts@Home aan mogen sluiten. Ik werk hier met ontzettend veel plezier en met liefde voor de dieren. Het afwisselende werk maakt het leuk en zal me niet vervelen. Zelf heb ik 2 degoe’s, Turbo en Baasje, dit zijn mijn kleine maatjes. Verder hou ik er van om in mijn vrije tijd leuke dingen te doen met vrienden. Ik hoop u en uw huisdier snel te zien bij ons op de praktijk!
A.:Breukelsestraat 9
5281HA Boxtel
T.:0411 - 555 000
E.:vragen@dierenartsathome.nl

Samen @Home
Dierenarts@Home zijn we samen. Samen staan we voor uw huisdier klaar. Zoals u ziet vinden we het belangrijk om ook u als baasje te betrekken bij de zorg voor uw huisdier. Door goed naar u en uw huisdier te luisteren, kiezen we de beste (preventieve) behandelingen voor een optimaal en gelukkig leven!