Dierenarts @ Home - Uw dierenarts
Over @Home
De drive van Dierenarts@Home is de dierenarts toegankelijker te maken voor iedereen. Door flexibel te zijn kan de zorg voor je huisdier beter ingepast worden in uw agenda en aansluiten bij uw verwachtingen. Kwaliteitszorg waar je van op aan kunt! Zo willen wij het plezier van (het hebben van) een huisdieren vergroten en zorgen dat elk dier de zorg krijgt die hij of zij verdient. Lees meer over onze werkwijze en visie onder "Aanmelden / Over ons"!

Onze missie: het leveren (en continu vergroten) van toegevoegde waarde voor u en uw huisdier door te werken met passie, zorgvuldigheid en moderne diergeneeskunde. Samen met u zijn wij een team dat de gezondheid van uw dier bewaakt!


Christina
Paraveterinair
Simon
Dierenarts
Agnet
Paraveterinair
Audrey
Dierenarts
Aukje
Dierenarts
Tosca
Paraveterinair

Wie?
Bij Dierenarts@Home wordt u meestal geholpen door dierenarts Simon van de Berg:

Geboren in Berlicum, getogen in Boxtel, gestudeerd in Sint-Michielsgestel en Utrecht! Vanaf jongs af aan was duidelijk dat ik veel van dieren houd. De keus voor dierenarts was ook snel gemaakt. Het werken met mens en dier is inspirerend, helemaal als dat bij mensen thuis kan! Overigens is dat houden van dieren ook niet minder geworden. Ik ben inmiddels namelijk de trotse (mede)eigenaar van 4 lieve poezen, 2 honden en verschillende reptielen. Graag ontmoet ik u en uw huisdier(en) binnenkort persoonlijk!

Het team wordt aangevuld door dierenartse Audrey Bruijns. Ze legt zich met name toe op chirurgie maar u zult haar regelmatig treffen in de spreekkamer:

Mijn naam is Audrey Bruijns en vanaf 2019 kom ik ons team aanvullen. Sinds 2012 ben ik aan het werk als dierenarts in zowel binnen- als buitenland. Na drie jaar in de tropen te hebben gewerkt, ben ik in 2017 terug gekeerd naar mijn geboortestad Eindhoven. Op mijn werk houd ik me naast het spreekuur ook heel graag bezig met chirurgie. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met mijn zoontje en onze twee honden. Uiteraard maken we ook nog graag mooie reizen. Alvast tot ziens!

Onze (hoofd)assistente(n):

Hallo, ik ben Tosca Voets en ik woon in Boxtel samen met mijn katten Pip en Bob. Ik ben paravetarinair sinds 2012 en inmiddels heb ik op een aantal praktijken de nodige ervaring op mogen doen. Sinds kort ben ik van start gegaan bij "Dierenarts@Home", een open, moderne kliniek in hartje Boxtel waarbij het welzijn van uw huisdier centraal staat. Ik ben er trots op om deel uit te maken van het team, en ik vind het fantastisch om te mogen werken met dieren. Naast mijn inzet op de kliniek ben ik actief als vrijwilliger bij het kattenasiel in Eindhoven. Voor mij is er niets mooiers dan dieren (en hun baasjes) te kunnen helpen wanneer dat nodig is.
Ik sta graag in goed contact met onze cliënten, ik hoop u dan ook binnenkort een warm welkom te mogen heten in de kliniek, of uiteraard bij u thuis. Tot dan!


A.:Breukelsestraat 9
5281HA Boxtel
T.:0411 - 555 000
E.:vragen@dierenartsathome.nl

Samen @Home
Dierenarts@Home zijn we samen. Samen staan we voor uw huisdier klaar. Zoals u ziet vinden we het belangrijk om ook u als baasje te betrekken bij de zorg voor uw huisdier. Door goed naar u en uw huisdier te luisteren, kiezen we de beste (preventieve) behandelingen voor een optimaal en gelukkig leven!